برای مقابله با عفونت، غذا را خوب بجوید

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد: خوب جویدن مواد غذایی باعث تولید نوعی سلول‌ ایمنی در بدن می‌شود.محققان در بررسی‌های خود دریافتند: جویدن صحیح مواد غذایی باعث می‌شود سلول ایمنی در بدن تولید شود که آن را در برابر عفونت‌ها حفظ می‌کند.به گفته متخصصان انگلیسی خوب جویدن مواد غذایی می‌تواند به تولید سلول‌های Th17 در دهان کمک کند. سلول‌های Th17 بخشی از سیستم ایمنی تطبیقی هستند که از آنتی‌ژن‌های خاصی برای مقابله با پاتوژن‌های (عوامل بیماری‌زا) مضر استفاده می‌کنند.محققان انگلیسی اظهار داشتند: در پوست و روده سلول‌های Th17 از طریق وجود باکتری‌های خوب تولید می‌شوند. هر چند مکانیزمی که بر اساس آن سلول‌های Th17 در دهان تولید می‌شود، نامشخص است.به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان انگلیسی با انجام آزمایش‌هایی روی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند جویدن مواد غذایی از بدن در برابر ابتلا به بیماری‌ها حفاظت می‌کند.

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه