جعفری و یک دنیا خاصیت

جعفری حاوی مقادیر فراوانی از پلی فنول ها و فلاوونوئیدها می باشد که از سلول ها در برابر اکسیاسیون و پیشرفت سرطان هایی مانند پروستات، ریه و روده بزرگ محافظت می کند.این گیاه طعم تقریبا تند و ارزش غذایی زیادی دارد. جعفری سرشار از فولات، ریزمغذی هایی انن کلسیم و آهن، روغن فرار (اسانس گیاهی) و ویتامین C و K می باشد و خیلی آسان کشت می شود.جعفری همانند مریم گلی، پونه کوهی، زردچوبه و زنجبیل در گروه سبزیجات درمانی قرار دارد.

خواص درمانی جعفری

جعفری دارای خواص ضدالتهاب، آنتی اکسیدانی، ضدسرطان، افزایش دهنده قدرت ایمنی، شل کننده عضلات و محرک، پاک کننده و مرطوب کننده است.

گیاه معجزه‌آسا

این گیاه می تواند در درمان طبیعی دردهای قاعدگی، گرفتگی عضلات و نیز پیشگیری از بی‌نظمی‌های مربوط به تغییرات هورمونی در سیکل های این دوران مفید واقع شود. از جعفری در درمان عفونت گوش و شب کوری نیز استفاده می کنند. خوردن جعفری بهترین درمان گیاهی برای از بین بردن بوی بد دهان است.

ضد سرطان

جعفری حاوی مقادیر فراوانی از پلی فنول ها و فلاوونوئیدها می باشد که از سلول ها در برابر اکسیاسیون و پیشرفت سرطان هایی مانند پروستات، ریه و روده بزرگ محافظت می کند.

حفاظت از قلب

جعفری خام یک تصفیه کننده حون طبیعی است که می تواند سموم و رسوب کلسترول در داخل رگ ها را حل کرده و ازما در مقابل بیماری های بسیار جدی قلبی و عروقی محافظت نماید. جعفری همچنین موجب تقویت و افزایش قابلیت ارتجاعی و رگ‌های خونی می شود.

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه