حساسیت غذایی کودکان و راه‌های درمان

یک فوق تخصص گوارش و کبد اطفال با بیان اینکه حدود 8 تا 10 درصد کودکان دنیا ازحساسیت غذایی رنج می‌برند، افزود:نحوه مصرف موادغذایی، تغییرترکیبات مواد غذایی، نحوه تهیه در کارخانه‌ها، تغییرسیستم ایمنی بدن و استفاده از افزودنی‌های صنعتی سبب شده تعداد زیادی از کودکان از حساسیت غذایی رنج ببرند.دکتر حامد شفق در گفت و گو با ایرنا با اشاره به شیوع حساسیت غذایی افزود:حساسیت‌های غذایی شایع در دوران کودکی معمولا در 6 ماه اول یا حداکثر یک سال اول بروز کرده و مدت زمان آن وابسته به نوع مواد غذایی است.این فوق تخصص گوارش و کبداطفال به حساسیت‌های شایع در دوران کودکی اشاره کرد و گفت: آلرژی‌های شایع دوران کودکی محدود بوده و شامل پروتئین شیرگاو، مغزها ( بادام ، پسته )، سویا، تخم مرغ ، گندم و غذاهای دریایی است که حدود 85 تا 90 درصد حساسیت غذایی را شامل می‌شود. البته عدم تحمل لاکتوز که ناشی از کمبود یک آنزیم است که با مصرف شیر بروز می‌کند ارتباطی با حساسیت ندارد.شفق تصریح کرد:شروع تغذیه کمکی وغذاهای جامد در کودکان قبل از شش ماهگی نیزمی‌تواند سبب بروز حساسیت غذایی شود.

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه