رونمایی از تخریبچی جدید دلواپسان
آرمان- حمید شجاعی: دلواپسان نشان دادهاند که در تخریب دولت هیچ حدو مرزی نمیشناسند و برای رسیدن به هدف خود حاضرند از همه چیز حتی منافع ملی بگذرند. لذا بارها رئیسجمهور و مردانش را به انحای مختلف مورد اتهام قرار دادهاند. در همین راستا اگر به نحوه رویکرد صداوسیما نسبت به دولت پرداخته شود میتوان فهمید که نباید بیش از این بودجه کشور را هزینه برنامهسازی جهت تخریب دولت کرد. این در حالی است که کشور نیز در وضعیت تحریم، شرایط سختی را میگذراند. لذا بهتر است همه چیز با حساب و کتاب پیش رود. در همین راستا دولت پرداخت بودجه به صداوسیما را منوط به ارزیابی عملکرد این سازمان کرده که این مساله با واکنش بسیاری از دلواپسان و اصولگرایان مواجه شده است. محمدحسین قدیری ابیانه فعال سیاسی اصولگرا در این خصوص میگوید: «آقای روحانی به نظر من از بنیصدر قبل از عزل بدتر است، چراکه به خودش اجازه میدهد به راحتی در امور دستگاههای دیگر دخالت کند».
تخریب برای تسویه حساب
تخریب دولت را به تازگی آغاز نکردهاند؛ بلکه قریب به شش سال است که با هر اقدام دولت به هجمه اهانت و سیاهنمایی علیه دولت پرداختهاند. سخن از دلواپسانی است که از سال 92 با پیروزی حسن روحانی و روی کار آمدن دولت تدبیر و امید خواب را بر چشم رئیسجمهور و مردانش حرام کردهاند. لذا سخنی به گزافه نرفته است که اگر بگوییم در دولت اصلاحات هر 9 روز شاهد یک بحران بودیم، اما در دولت اعتدال هر روز شاهد یک بحران هستیم. جالب اینکه دلواپسان در تمامی حوزهها نیز صاحب نظر هستند و از اقتصاد و سیاست خارجی تا سیاست داخلی و مسائل فرهنگی و اجتماعی مجتهدانه فتوا صادر میکنند. گرچه این افراد به شماره کم هم نیستند، و قربهالیا... پشت هر تریبونی یکی از این افراد برای تخریب دولت پیدا میشود و کمتر تریبونی را برای این امر از دست میدهند. اما در این بین شاید نام برخی بیش از دیگران به چشم آید و به عبارتی درصدر فهرست تخریبگران دولت به حساب آید. با جستوجویی کوتاه میتوان به نامهایی چون کریمی قدوسی، سعید قاسمی، حسن عباسی، محمود نبویان و علی اکبر رائفیپور رسید که هر کدام با استفاده از تریبونهای مختلف درصدد تخریب دولت بر آمده و میآیند. این افراد به دلیل حاشیه امنی که دارند تا کنون اتهامات رنگارنگی را به رئیسجمهور و دولتمردانش نسبت دادهاند. کریمی قدوسی بارها رئیسجمهور را به ارتباط با MI6، شنود مکالمه وی توسط اطلاعات سپاه متهم و از استعفای ظریف و زنگنه خبرداده که کرارا از سوی دولت و سازمانهای مسئول مورد تکذیب قرار گرفته است. سعید قاسمی اربعین سال 97 در تهدیدی علنی خطاب به رئیسجمهور گفت؛ اگر دستمان نرسد محاکمهات کنیم «ان ربک لب الاستخر» حسن عباسی پیش از 22 بهمن سال گذشته خطاب به رئیسجمهور، وزیر امور خارجه و رئیس مجلس اظهار داشت برید به جهنم و... جالب اینجاست که با وجود اینکه بزرگان و دلسوزان کشور همواره به لزوم وحدت و همدلی در کشور تاکید دارند این افراد و جریانات هدفی دیگر درسر میپرورانند و بیش از وحدتآفرینی وحدت شکن هستند که در نوع خود جای تعجب و سوال دارد. پرسش اینجاست که با وجود ابهامات و اشکالات فراوانی که در دولت احمدینژاد وجود داشت چرا اینها در آن زمان دلواپس نشدند؟
تخصیص بودجه با حساب و کتاب
گرچه اتاق فکر تخریب دولت را دلواپسان برعهده دارند، اما در این میان نمیتوان از تاثیر رسانهای صداوسیما در حمایت از منویات دلواپسان و تخریب دولت به آسانی گذشت. چرا که صداوسیما نیز به نوبه خود در تخریب و سیاهنمایی دولت سنگ تمام گذاشته که نمونه بارز آن را میتوان در سریال گاندو که اخیر از شبکه 3 سیما پخش شد مشاهده کرد. این در حالی است که دولت در حرکتی کاملا قانونی پرداخت بودجه صداوسیما را منوط به نحوه عملکرد این سازمان کرده است. هرچند برخی دلواپسان این مساله را به ناراحتی دولت از گاندو ارتباط میدهند، اما با نگاهی به شرایط اقتصادی کشور و تحریم باید بودجه را به طور درست و دقیق تخصیص داد. لذا این بودجه پس از تأیید دو نماینده رئیسجمهور یعنی حسامالدین آشنا و علی جنتی در شورای نظارت سازمان یاد شده تخصیص خواهد شد. شاید اینگونه صداوسیما به رسالت اصلی خود برگردد و از رسانهای جناحی به رسانهای ملی بدل شود و در راستای منافع ملی گام بردارد.
روحانی محاکمه شود
یک فعال سیاسی اصولگرا، با اشاره به شایعههایی که درباره نارضایتی دولت از پخش سریال گاندو مطرح شده، اظهار داشت: آقای روحانی به نظر من از بنیصدر قبل از عزل بدتر است، چراکه به خودش اجازه میدهد به راحتی در امور دستگاههای دیگر دخالت کند. سوال من این است که ایشان به چه اجازهای به دولتیها دستور داده است بودجه صداوسیما را ندهند؟ مگر صداوسیما تعهد داده است در هر شرایطی از دولت دفاع کند؟ اعتمادآنلاین نوشت؛ محمد حسین قدیری ابیانه گفت: آقای رئیسجمهور همچنین دنبال آن است تا همه دستگاهها درباره نوع هزینهکرد بودجههایشان به دولت توضیح دهند. آن هم در حالی که رئیسجمهوری فقط برای بررسی مجموعههای قوه مجریه وظیفه قانونی دارد و نمیتواند همه جا را کندوکاو کند. وی با بیان اینکه «اگر آقای روحانی واقعا در پی حفاظت از بیتالمال است، بگوید چرا حسین فریدون را مورد حمایت خود قرار داد»، ادامه داد: مگر میشود روحانی از کارهای برادرش خبر نداشته باشد؟ سوال من و خیلی از مردم این است که آقای رئیسجمهور چرا شخصا تخلفات برادرش را به قوه قضائیه گزارش نکرده است؟ سفیر سابق ایران در استرالیا ادامه داد: روحانی همچنین باید بگوید برادرش چه فرقی با بقیه مردم دارد که به آقای اژهای گفته بود اگر به تخلفات برادرم کاری داشته باشید، اعلام جنگ میکنم. ایشان باید بگوید پدر دامادش به سفارش چه کسی چند میلیون یورو ارز دولتی وام گرفته بود تا موز وارد کند؟ قدیری ابیانه تصریح کرد: به نظر من حسن روحانی به دلیل سوءاستفاده از نزدیکانش، به خاطر گماردن بسیاری از اطرافیانش در سمتهای مختلف و دادن سمتهای حساس به سران فتنه، به دلیل رویکرد دیکتاتوریای که دارد، و نیز به سبب دخالت بیجا و غیرقانونی در امور دستگاههایی که زیر نظر او نیست باید از سوی قوه قضائیه محاکمه شود.