انتخاب تاریخ:   /  /   
ارسال سوژه کانال تلگرام اینستاگرام سالنامه آرمان منتشر شد نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آرمان ملی شماره 63 آرمان ملی شماره 62 برلیان نت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
بهترین و بدترین غذاها برای شام
دلایلی برای مصرف دانه‌ کدو تنبل
پیاز و کاهش‌خطر‌سرطان
بهترین غذاهایی که از قلب محافظت می‌کنند
خوراکی‌های سرشار از پروتئین
فواید تغذیه‌ای خرما
ناشتایی‌های ممنوعه
بیماری‌هایی که با نوشیدن آب قابل کنترل هستند
میوه‌های چربی‌سوز
نکات کلیدی تغذیه‌ای
پروتئین‌های گیاهی
فواید پزشکی میوه‌ها و سبزیجات
خوراکی‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی
پیامدهای مصرف فیبر ناکافی
خوراکی‌هایی که موجب سردرد می‌شوند
خوراکی‌های دارای ویتامین C بیشتر
گرمک یک میوه خوشمزه
غذاهای آرامبخش برای عصبانی‌ها
همه خواص تخمه آفتابگردان
دلایل نیاز به کلسیم
نشانه‌های هشدار‌دهنده اولیه فقر آهن
«شوید» سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
فواید برخی سبزیجات خام
راهکارهای طبیعی برای تقویت بینایی
ریه سالم با تغذیه
تغذیه مناسب پادزهری برای سرطان
همه مزایای سبزی «تره»
فواید سلامت مصرف یک سیب در روز
خواص فوق‌العاده تربچه سیاه
مواد غذایی سرشار از کلسیم
همه خواص بامیه
همه خواص تمبرهندی
تغذیه درمبتلایان به فشارخون  بالا
کنترل اشتها با مصرف این مواد غذایی
خوراکی‌هایی برای تسکین درد
همه فواید تمشک سیاه
مروری بر خواص کره بادام‌زمینی
غذاهای مناسب کبد
حفظ سلامت استخوان‌ها
تاثیر ترس بر سلامت انسان
همه خواص مرکبات
تقویت سیستم‌ایمنی با زنجبیل
غذاهای حاوی منیزیم
همه خواص فلفل دلمه‌ای
فواید فلفل و زردچوبه برای سلامتی
خوراکی‌هایی برای مقابله با فشارخون بالا
فواید سلامتی برنج قهوه‌ای
غذاهایی سرشار از کلسترول بد
آنتی‌اکسیدان‌ها چطور از بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند؟
خوراکی‌هایی که چربی‌ها را می‌سوزانند
بیشتر
کد خبر: 83044 | تاریخ : ۱۳۹۷/۶/۱۰ - 12:28
فواید روغن ماهی

فواید روغن ماهی

آرمان- سازمان بهداشت جهانی مصرف یک تا ۲ وعده روغن ماهی در هفته را توصیه می‌کند چراکه اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی فواید متعددی برای سلامت دارند.با توجه به اهمیت اسیدهای چرب امگا۳، در ادامه به فواید اصلی روغن ماهی اشاره می‌شود.

مفید برای قلب

اسیدهای چرب امگا۳ با افزایش HDL(کلسترول خوب) و کاهش میزان اسیدهای چرب کبد، روند سنتز اسیدچرب را کُند کرده و مانع از آنزیم‌های تولیدکننده تری گلیسیرید در خون می‌شوند. مطالعات متعدد نشان داده‌اند افرادی که زیاد ماهی مصرف می‌کنند با نرخ کمتر ابتلا به بیماری‌های قلبی مواجه هستند.

کمک به کاهش التهاب

مطالعات زیادی اثبات کرده‌اند که روغن ماهی دارای خواص ضدالتهابی بوده که می‌تواند به درمان بیماری‌های دارای التهاب مزمن نظیر چاقی، دیابت و افسردگی کمک کند. روغن ماهی به شکل چشمگیری موجب کاهش درد مفاصل، سفتی ماهیچه‌ها و نیاز دارویی در افراد مبتلا به آرتروز می‌شود. آرتروز یک بیماری التهابی است که منجر به درد شدید در مفاصل می‌شود.

کمک به کاهش وزن

روغن ماهی از طریق فعالسازی پروتئینی موسوم به UCP۱، چربی سفید را به چربی قهوه‌ای تبدیل می‌کند.بافت چربی قهوه‌ای به مراتب سودمندتر از چربی سفید است چراکه می‌تواند کالری بیشتری بسوزاند. مطالعه‌ای روی ۲۱ نفر نشان داد مکمل‌های روغن ماهی موجب کاهش اندازه دور کمر و نسبت اندازه کمر به ران می‌شود.

کمک به تقویت بینایی

مطالعات نشان داده‌اند افرادی که از دوره کودکی به قدر کافی امگا۳ دریافت نکرده باشند با ریسک بیشتر بیماری چشمی روبه‌رو هستند. همچنین با افزایش سن، میزان بینایی کاهش می‌یابد که منجر به «دژنراسیون ماکولا» ناشی از سن می‌شود. مطالعات نشان داده است که روغن ماهی به پیشگیری از بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا کمک می‌کند.

بهبود سلامت مغز

یکی از شایع‌ترین فواید روغن ماهی از منظر عموم، توانایی آن در تقویت سلامت مغز است. روغن ماهی از بیماری آلزایمر پیشگیری می‌کند و مطالعات و تحقیقات زیادی نشان داده‌اند افرادی که ماهی می‌خورند با روند کُندتر کاهش عملکرد مغزشان در دوره سالمندی مواجه هستند.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.