انتخاب تاریخ:   /  /   
ارسال سوژه کانال تلگرام اینستاگرام سالنامه آرمان منتشر شد نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آرمان ملی شماره 63 آرمان ملی شماره 62 برلیان نت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
غذاهايی برای تقویت استخوان‌ها
غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی
مواد غذایی سردردآور
آجیل‌های با ارزش
عوارض مصرف بیش ازحد آبلیمو
بهترین روش‌ها برای پیشگیری از سنگ کلیه
راهکارهایی برای خوش‌اشتهایی کودک
دلایل استفاده هرچه بیشتراز زیتون
ترفندهایی برای کمک به کاهش وزن
گزینه‌هایی برای حفظ تعادل قند خون
زمان مناسب برای غذا خوردن
نقرس بیماری شایع مردان
تقویت کلیه‌ها با این سبزیجات
چگونه با میل شدید به خوردن مقابله کنیم؟
فواید آنـانـاس
فواید سیب‌زمینی برای سلامت
فواید روغن ماهی
مکمل‌های غذایی برای سالمندان
آیا نوشیدن آب در کاهش وزن نقش دارد؟
خوردنی‌هایی برای کاهش اضطراب
دلایلی برای مصرف روزانه زنجبیل
خواص سبزیجات قرمز رنگ
دلایلی برای خوردن ماهی
خوراکی‌های مفید برای افراد عصبی
فواید بی‌نظیر هندوانه
خوردن این موادغذایی با پنیر ممنوع
انتخاب سالم برای سلامتی
فواید ترب سفید
فرمول غذایی برای بهبود زخم معده
موادغذایی برای تقویت اعصاب
نسخه‌ ویتامینی برای سلامت چشم
خواص بی‌نظیر لیموترش
غذاهایی برای ترمیم سریع شکستگی استخوان
عناب سرشار از ویتامین و انرژی
دلایلی برای مصرف توت‌فرنگی
خواص آب ‌کرفس
همه فواید موز
فواید ميوه‌های تابستانی
جلوگیری از استرس با تغذیه
لوبیا سرشار از ویتامین
رنگدانه‌ای برای بهبود سلامت انسان
انگور و خواص درمانی
راهکارهایی برای بهبود خواب در روزهای گرم
همه خواص هلو
فواید دوچرخه‌سواری برای سلامتی
علائم فیزیکی افسردگی
بهترین نوشیدنی‌ها برای کمک به کاهش وزن
خوراکی‌هایی برای مقابله با خستگی صبحگاهی
چگونه در تابستان کمتر عرق کنیم
بیشتر
کد خبر: 83112 | تاریخ : ۱۳۹۷/۶/۱۲ - 14:59
فواید آنـانـاس

فواید آنـانـاس

آرمان- مصرف میوه وسبزیجات مدت‌هاست که عاملی موثر در کاهش خطراتی به شمار می‌رود که سلامت انسان را تهدید می‌کنند.تحقیقات حاکی از آن است که افزایش مصرف خوراک گیاهی مانند آناناس، به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی منجر شده و به سلامت پوست و مو، افزایش سطح انرژی و حفط وزن مناسب کمک می‌کند.بر اساس تحقیقات انجام شده، تاثیرات مثبت مصرف آناناس بر سلامت را می‌توان اینگونه دسته‌بندی کرد:

پیشگیری از آسم

مصرف بتاکاروتن، خطر ابتلا به بیماری آسم را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و میوه‌جات و سبزی‌جات زرد، نارنجی و سبز تیره مانند آناناس، انبه، پاپایا، هلو، گرمگ، کدوتنبل، کلم بروکلی و هویج منابعی سرشار از بتاکاروتن محسوب می‌شوند. همچنین برخی تحقیقات حکایت از تاثیر مصرف بروملین در جلوگیری از ابتلا به آسم دارد که آناناس تنها ماده غذایی حاوی بروملین است.

بهبود روند گوارش

آناناس به دلیل برخورداری از فیبر و آب زیاد مانع از ابتلا به یبوست شده و به بهبود روند هضم و تنظیم گوارش کمک می‌کند. همچنین وجود میزان قابل توجهی بروملین در آناناس، به کاهش سایتاکُن‌ها(سلول‌های ملتهب) که در روند گوارش اخلال ایجاد می‌کنند منجر می‌شود.

سلامت پوست

مصرف آناناس و دریافت میزان قابل توجهی ویتامین c، به بهبود بافت پوست، جلوگیری از چین و چروک و عوارض ناشی از آفتاب‌سوختگی کمک می‌کند.

پیشگیری از فشار خون

مصرف میوه‌جات و سبزیجاتی سرشار از پتاسیم مانند آناناس مانع از ابتلا به فشار خون می‌شود.

سلامت قلب

آناناس با برخورداری از میزان قابل توجهی ویتامین c، پتاسیم و فیبر، سلامت قلب را به ارمغان می‌آورد.

پیشگیری از سرطان

آناناس به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و آنتی‌اکسیدان‌ها از تشکیل رادیکال‌های آزاد که منجر به ابتلا به سرطان می‌شوند جلوگیری می‌کند.

بهبود جراحات و التهاب

تحقیقات نشان می‌دهد که آناناس به دلیل برخورداری از بروملین، روند بهبود جراحات، التهاب، درد، کوفتگی، کبودی و زخم‌های حاصل از عمل جراحی را تسریع و به التیام آنها کمک می‌کند.

مهار دیابت نوع یک

مصرف مواد سرشار از فیبر، به دلیل کاهش قند خون، به بهبود مبتلایان به دیابت نوع یک کمک می‌کند و یک آناناس به طور متوسط حاوی 13 گرم فیبر است.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.