انتخاب تاریخ:   /  /   
ارسال سوژه کانال تلگرام اینستاگرام سالنامه آرمان منتشر شد نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آرمان ملی شماره 63 آرمان ملی شماره 62 برلیان نت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
خواص ضد سرطانی سیب
فواید شگفت‌انگیز آب اسفناج
ویتامین‌های ضروری برای چشم
غذاهایی برای تضمین سلامتی قلب
علائم و راه‌های درمان سینوزیت
عادت‌هایی که به دستگاه گوارش آسیب می‌زنند
خواص بی‌نظیر عدس
اثرات آب هویج بر سلامتی
همه خاصیت های انار
همه خواص كاهو
غذاهای مناسب فصل سرد
خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان
خواص این مواد غذایی در مهار سرطان
جلوگیری از ابتلا به پوکی‌استخوان
لیمو شیرین از غنی‌ترین منابع ویتامین C
غذاهای سرشار از کربوهیدرات
خواص نارنجی‌های پاییزی
بهترین غذاها برای سلامت دندان‌ها
پیشگیری از سرماخوردگی پاییزی
میان ‌وعده مناسب دانش‌آموزان
گلابی میوه‌ای سرشار از فیبر
روش‌هایی برای پیشگیری از سرماخوردگی
غذاهایی برای سوزاندن چربی شکم
نوشيدنی‌هايی برای تقويت مغز
همه خواص گوشت مرغ
فواید روغن ماهی
با این مواد غذایی بهتر تمرکز کنید
فرمول غذایی در برابر آلرژی‌های فصلی
تاثیرات مثبت چای سالم بر سلامت افراد
خطرات ناشی از کمبود ویتامین D
همه خواص گــل کـلم
همه خواص خرما
منابع غذایی برای تقویت عملکرد مغز
عوارض دیابت
دلایلی برای مصرف هرچه بیشتر مرکبات
همه خواص نارنگی
بهترین خوراکی‌های زنگ تفریح
همه فواید گردو
فواید بی‌نظیر مـــوز
خواص بی‌نظیر آنـانـاس
برنامه سالم غذایی برای کاهش وزن
غذاهايی برای تقویت استخوان‌ها
غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی
مواد غذایی سردردآور
آجیل‌های با ارزش
عوارض مصرف بیش ازحد آبلیمو
بهترین روش‌ها برای پیشگیری از سنگ کلیه
راهکارهایی برای خوش‌اشتهایی کودک
دلایل استفاده هرچه بیشتراز زیتون
ترفندهایی برای کمک به کاهش وزن
بیشتر
کد خبر: 83112 | تاریخ : ۱۳۹۷/۶/۱۲ - 14:59
فواید آنـانـاس

فواید آنـانـاس

آرمان- مصرف میوه وسبزیجات مدت‌هاست که عاملی موثر در کاهش خطراتی به شمار می‌رود که سلامت انسان را تهدید می‌کنند.تحقیقات حاکی از آن است که افزایش مصرف خوراک گیاهی مانند آناناس، به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی منجر شده و به سلامت پوست و مو، افزایش سطح انرژی و حفط وزن مناسب کمک می‌کند.بر اساس تحقیقات انجام شده، تاثیرات مثبت مصرف آناناس بر سلامت را می‌توان اینگونه دسته‌بندی کرد:

پیشگیری از آسم

مصرف بتاکاروتن، خطر ابتلا به بیماری آسم را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و میوه‌جات و سبزی‌جات زرد، نارنجی و سبز تیره مانند آناناس، انبه، پاپایا، هلو، گرمگ، کدوتنبل، کلم بروکلی و هویج منابعی سرشار از بتاکاروتن محسوب می‌شوند. همچنین برخی تحقیقات حکایت از تاثیر مصرف بروملین در جلوگیری از ابتلا به آسم دارد که آناناس تنها ماده غذایی حاوی بروملین است.

بهبود روند گوارش

آناناس به دلیل برخورداری از فیبر و آب زیاد مانع از ابتلا به یبوست شده و به بهبود روند هضم و تنظیم گوارش کمک می‌کند. همچنین وجود میزان قابل توجهی بروملین در آناناس، به کاهش سایتاکُن‌ها(سلول‌های ملتهب) که در روند گوارش اخلال ایجاد می‌کنند منجر می‌شود.

سلامت پوست

مصرف آناناس و دریافت میزان قابل توجهی ویتامین c، به بهبود بافت پوست، جلوگیری از چین و چروک و عوارض ناشی از آفتاب‌سوختگی کمک می‌کند.

پیشگیری از فشار خون

مصرف میوه‌جات و سبزیجاتی سرشار از پتاسیم مانند آناناس مانع از ابتلا به فشار خون می‌شود.

سلامت قلب

آناناس با برخورداری از میزان قابل توجهی ویتامین c، پتاسیم و فیبر، سلامت قلب را به ارمغان می‌آورد.

پیشگیری از سرطان

آناناس به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و آنتی‌اکسیدان‌ها از تشکیل رادیکال‌های آزاد که منجر به ابتلا به سرطان می‌شوند جلوگیری می‌کند.

بهبود جراحات و التهاب

تحقیقات نشان می‌دهد که آناناس به دلیل برخورداری از بروملین، روند بهبود جراحات، التهاب، درد، کوفتگی، کبودی و زخم‌های حاصل از عمل جراحی را تسریع و به التیام آنها کمک می‌کند.

مهار دیابت نوع یک

مصرف مواد سرشار از فیبر، به دلیل کاهش قند خون، به بهبود مبتلایان به دیابت نوع یک کمک می‌کند و یک آناناس به طور متوسط حاوی 13 گرم فیبر است.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.