انتخاب تاریخ:   /  /   
ارسال سوژه کانال تلگرام اینستاگرام سالنامه آرمان منتشر شد نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آرمان ملی شماره 63 آرمان ملی شماره 62 برلیان نت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
مزایای یک رژیم غذایی سالم
راهکارهای سلامتی در زمستان
رژیم غذایی پرفیبر به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند
پیامدهای کمبود ویتامین D
همه خوراکی‌های مضر
همه خواص آناناس
سبزیجاتی برای کمک به کاهش وزن
خرما و بهبود سلامت بدن
بهترین مواد غذایی برای آلودگی هوا
غذاهایی که به کلیه‌ها آسیب می‌زنند
فواید دانه سویا
خواص زیتون برای حفظ سلامتی
تقویت سلامت مغز
خواص گریپ‌فروت برای سلامتی
منابع سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳
سکوت دولت در برابر قهر وزیر بهداشت
نشانه‌های عملکرد نادرست کلیه
عوارض مصرف بیش ازحد نمک
مواد مغذی سفیده تخم‌مرغ
پیشگیری از سرطان با خوراکی‌های سالم
بهترین منابع کربوهیدرات
زنجبیل سرشار از آنتی‌اکسیدان
خوراکی‌هایی برای عضله‌سازی
پیاز سرشار از مواد مغذی
تقویت حافظه و تمرکز با تغذیه سالم
آبرسانی به پوست با این خوراکی‌ها
مـــوز سرشار از پتاسیم
فرمول غذایی برای محافظت از کبد
"ذرت دامی" در دو برند معروف پفک و اخطار سازمان غذا و دارو
سیر و جلوگیری از بیماری قلبی
همه خواص خرمالو
سالم‌ترین میوه‌ها
فرمول مقابله با بیماری در فصل سرماخوردگی
خوراکی‌هایی که افسردگی را از بین می‌برند
تغذیه و آرامش
بهترین منابع سرشار از ماده معدنی روی
خواص کدوحلوایی
علائم کمبود ویتامین در بدن
فرمولی برای حفظ سلامت سرخرگ‌ها
بیماری‌هایی که گوجه‌فرنگی با آنها مبارزه می‌کند
احساس همیشگی سرما در بدن
کیوی منبع ویتامین C
سلامت چشم‌ها با این خوراکی‌ها
دلایل تشنگی بیش از حد
ضد دردهای طبیعی
بهترین و بدترین غذاها برای کبد
تغذیه در هوای سرد
نسخه غذایی برای پاکسازی کبد
خواص فوق‌العاده کدو حلوایی
درمان خانگی برای رفع التهاب معده
بیشتر
کد خبر: 86027 | تاریخ : ۱۳۹۷/۹/۲۶ - 16:29
سیر و جلوگیری از بیماری قلبی

سیر و جلوگیری از بیماری قلبی

آرمان- سرطان، دیابت، بیماری آلزایمر، و بیماری‌های تنفسی همگی می‌توانند برای انسان مرگبار باشند. اما یک قرن است که یک بیماری در صدر فهرست دلایل مرگ و میر انسان قرار گرفته است.بیماری قلبی، شامل حملات قلبی، سکته مغزی، و نارسایی احتقانی قلب هر ساله جان افراد بسیار زیادی را در سراسر جهان می‌گیرد.از این‌رو، ۰۱ نوع یا بیشتر از داروهایی که برای درمان پرفشاری خون، گشاد شدن رگ‌های خونی، پیشگیری از لخته‌شدن خون، و به‌طور کلی پیشگیری از حمله قلبی یا سکته مغزی مرگبار استفاده می‌شوند، چندان جای شگفتی ندارد.تغذیه نقشی کلیدی در پیشگری از بیماری قلبی ایفا می‌کند و یک ماده غذایی وجود دارد که استفاده از آن برای بهبود بیماری‌ها به گذشته‌های بسیار دور باز می‌شود.

حفظ سلامت سرخرگ‌ها

در یک مطالعه که توسط پژوهشگران موسسه پژوهشی زیست پزشکی لس آنجلس انجام شد، 65 آتش‌نشان به دو گروه تقسیم شده و یک گروه دارونما و گروه دیگر عصاره سیر کهنه همراه با کوآنزیم Q10 را دریافت کردند. پس از گذشت یکسال و انجام چکاپ‌های فصلی، به‌رغم سطوح بالای استرس در زندگی یک آتش‌نشان، افرادی که مکمل سیر کهنه دریافت کرده بودند کاهش متوسط در سفتی عروق و همچنین بهبود چشمگیر عملکرد اندوتلیال را نشان دادند. اندوتلیوم دیواره داخلی رگ‌های خونی و قلب است و وظایفی مانند تصفیه سموم، پشتیبانی از سیستم ایمنی و حفظ سلامت کلی رگ‌های خونی را بر عهده دارد.

پیشگیری از تجمع پلاک

در یک مطالعه با حضور سوژه‌هایی مبتلا به سندرم متابولیک که در بازه سنی 40 تا 75 سال بودند، به یک گروه روزانه و به مدت یکسال 400/2 میلی‌گرم عصاره سیر کهنه و گروه دیگر دارونما دریافتن کردند. گروهی که مکمل دریافت کرده بودند کاهش در انباشت پلاک سرخرگی نسبت به گروه دیگر را نشان دادند. همچنین، گروه دریافت کننده عصاره سیر کهنه انباشت آرام‌تر پلاک نرم که به‌راحتی پاره شده و سرخرگ‌ها را مسدود می‌کند را تجربه کردند.

کاهش سطوح کلسترول

طی یک مطالعه، بیماران چاق که روزانه و برای شش هفته 600/3 میلیگرم سیر کهنه دریافت کرده بودند، کاهش کلسترول بد(LDL) و همچنین کاهش پروتئین واکنشی C که موجب التهاب می‌شود را تجربه کردند.

کنترل فشار خون

به‌نظر می‌رسد ترکیبی به‌نام اس-آلیل سیستئین موجود در سیر کهنه می‌تواند تولید نیتریک اکسید را بهبود ببخشد که ماهیچه‌ها را شل می‌کند، سرخرگ‌ها را گشاد کرده و از این‌رو، فشار خون را کاهش می‌دهد.

کاهش خطر بیماری قلبی

عصاره سیر کهنه که به نام «کیولیک» نیز شناخته می‌شود از سیری تهیه می‌شود که عطر و طعم قوی و تند خود را از دست داده است.هرچه سیر کهنه‌تر باشد محتوای ترکیبی مبتنی بر سولفور به‌نام «اس-آلیل سیستئین» در آن بیشتر است که راحت‌تر توسط بدن انسان جذب می‌شود و یک آنتی‌اکسیدان قوی نیز است که به پیشگیری از التهاب کمک کند.مصرف سیر کهنه به شکل کپسول می‌تواند موثرتر از جویدن حبه‌های سیر باشد و البته قورت دادن آن نیز راحت‌تر است.

ماده غذایی نجات‌بخش

در بسیاری از دستورالعمل‌های غذایی در سراسر جهان «سیر» از جایگاه ویژه‌ای به‌عنوان یکی از مواد تشکیل‌دهنده اصلی برخوردار است. سیر از عطر و طعمی قوی و تند برخوردار است و می‌تواند تقریبا عطر و طعم هر غذایی را بهبود ببخشد.این در شرایطی است که فواید و خواص سلامت سیر به واقع شگفت‌انگیز هستند. اخیرا، پژوهشگران تایید کرده‌اند که سیر توانایی نابودی ابرباکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک را دارد که سالانه جان افراد بسیاری را می‌گیرد.مطالعات مختلف نشان داده‌اند که سیر می‌تواند به آرامش و گشاد شدن سرخرگ‌ها، پیشگیری از لخته شدن خون، بهبود گردش خون و کاهش کلسترول کمک کند. اما یک مشکل وجود دارد. «آلیوم» ماده فعال موجود در سیر، به‌راحتی توسط دستگاه گوارش انسان شکسته نمی‌شود. اما سیر کهنه می‌تواند گزینه بهتری باشد زیرا جذب آن راحت‌تر صورت می‌گیرد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.