انتخاب تاریخ:   /  /   
ارسال سوژه کانال تلگرام اینستاگرام سالنامه آرمان منتشر شد نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آرمان ملی شماره 63 آرمان ملی شماره 62 برلیان نت
سلامت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
روش‌های علمی برای کاهش زوال عقل
خوراکی‌های سالم برای کمک به ترک سیگار
هندوانه از فواید تا عوارض
خوراکی‌هایی برای دیابتی‌ها
کنترل فشارخون با میوه‌های تابستانی
مواد غذایی برای تقویت سیستم‌ایمنی
استفاده از غذاهای سالم و مغذی
راهکارهایی برای سلامت قلب
نکاتی در مورد سیب‌زمینی
کیوی، سرشاراز مواد مغذی
جلوگیری از خشکی پوست با تغذیه
خواص مهم آلو برای سلامتی
عوارض مصرف بیش‌ از حد گوجه‌فرنگی
خوراکی‌هایی که باعث جوش می‌شوند
10 ماده غذایی که کلسیم بالایی دارند
تغذیه مناسب برای کودکان
کودکان و مصرف تخم‌مرغ
راهکارهای تعامل با بچه‌های بدغذا
بهترین خوراکی‌ها برای پوست
کنترل فشارخون با این خوراکی‌ها
محافظت در برابر سرطان با کلم بروکسل
مشکلات گوارشی مرتبط با روزه
خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان
تقویت سیستم‌ایمنی با پیازچه
مواد غذایی مفید برای افراد بالای ۵۰ سال
خوراکی‌های رقیق‌ کننده خــون
غذاهایی که باعث بروز «جوش» می‌شوند
این غذاها را هنگام سرگیجه مصرف نکنید
بهبود عملکرد مغز با آب‌ هویج
آشنایی با سبزیجات کم قند
خوراکی‌های سرشار از ویتامین C
خواص باورنکردنی فلفل‌ قرمز
مواد غذایی مضر برای مغز
خوراکی‌های ممنوعه در صبحانه
همه خواص تره‌فرنگی
غذاهایی برای پوست
موادغذایی مفید برای بدن
غذاهایی که موجب اختلال در ‌خواب می‌شوند
تغذیه و سلامت دهان و دندان
آسپرین‌های طبیعی و گیاهی
خواص بادام‌زمینی برای سلامتی
نشانه‌های مهم پیش‌دیابت
نکاتی در مورد ویتامین A
خوراکی‌های سرشار از پروتئین
فواید تغذیه‌ای خرما
بهترین و بدترین غذاها برای شام
بهترین غذاهایی که از قلب محافظت می‌کنند
دلایلی برای مصرف دانه‌ کدو تنبل
پیاز و کاهش‌خطر‌سرطان
بیشتر
کد خبر: 86027 | تاریخ : ۱۳۹۷/۹/۲۶ - 16:29
سیر و جلوگیری از بیماری قلبی

سیر و جلوگیری از بیماری قلبی

آرمان- سرطان، دیابت، بیماری آلزایمر، و بیماری‌های تنفسی همگی می‌توانند برای انسان مرگبار باشند. اما یک قرن است که یک بیماری در صدر فهرست دلایل مرگ و میر انسان قرار گرفته است.بیماری قلبی، شامل حملات قلبی، سکته مغزی، و نارسایی احتقانی قلب هر ساله جان افراد بسیار زیادی را در سراسر جهان می‌گیرد.از این‌رو، ۰۱ نوع یا بیشتر از داروهایی که برای درمان پرفشاری خون، گشاد شدن رگ‌های خونی، پیشگیری از لخته‌شدن خون، و به‌طور کلی پیشگیری از حمله قلبی یا سکته مغزی مرگبار استفاده می‌شوند، چندان جای شگفتی ندارد.تغذیه نقشی کلیدی در پیشگری از بیماری قلبی ایفا می‌کند و یک ماده غذایی وجود دارد که استفاده از آن برای بهبود بیماری‌ها به گذشته‌های بسیار دور باز می‌شود.

حفظ سلامت سرخرگ‌ها

در یک مطالعه که توسط پژوهشگران موسسه پژوهشی زیست پزشکی لس آنجلس انجام شد، 65 آتش‌نشان به دو گروه تقسیم شده و یک گروه دارونما و گروه دیگر عصاره سیر کهنه همراه با کوآنزیم Q10 را دریافت کردند. پس از گذشت یکسال و انجام چکاپ‌های فصلی، به‌رغم سطوح بالای استرس در زندگی یک آتش‌نشان، افرادی که مکمل سیر کهنه دریافت کرده بودند کاهش متوسط در سفتی عروق و همچنین بهبود چشمگیر عملکرد اندوتلیال را نشان دادند. اندوتلیوم دیواره داخلی رگ‌های خونی و قلب است و وظایفی مانند تصفیه سموم، پشتیبانی از سیستم ایمنی و حفظ سلامت کلی رگ‌های خونی را بر عهده دارد.

پیشگیری از تجمع پلاک

در یک مطالعه با حضور سوژه‌هایی مبتلا به سندرم متابولیک که در بازه سنی 40 تا 75 سال بودند، به یک گروه روزانه و به مدت یکسال 400/2 میلی‌گرم عصاره سیر کهنه و گروه دیگر دارونما دریافتن کردند. گروهی که مکمل دریافت کرده بودند کاهش در انباشت پلاک سرخرگی نسبت به گروه دیگر را نشان دادند. همچنین، گروه دریافت کننده عصاره سیر کهنه انباشت آرام‌تر پلاک نرم که به‌راحتی پاره شده و سرخرگ‌ها را مسدود می‌کند را تجربه کردند.

کاهش سطوح کلسترول

طی یک مطالعه، بیماران چاق که روزانه و برای شش هفته 600/3 میلیگرم سیر کهنه دریافت کرده بودند، کاهش کلسترول بد(LDL) و همچنین کاهش پروتئین واکنشی C که موجب التهاب می‌شود را تجربه کردند.

کنترل فشار خون

به‌نظر می‌رسد ترکیبی به‌نام اس-آلیل سیستئین موجود در سیر کهنه می‌تواند تولید نیتریک اکسید را بهبود ببخشد که ماهیچه‌ها را شل می‌کند، سرخرگ‌ها را گشاد کرده و از این‌رو، فشار خون را کاهش می‌دهد.

کاهش خطر بیماری قلبی

عصاره سیر کهنه که به نام «کیولیک» نیز شناخته می‌شود از سیری تهیه می‌شود که عطر و طعم قوی و تند خود را از دست داده است.هرچه سیر کهنه‌تر باشد محتوای ترکیبی مبتنی بر سولفور به‌نام «اس-آلیل سیستئین» در آن بیشتر است که راحت‌تر توسط بدن انسان جذب می‌شود و یک آنتی‌اکسیدان قوی نیز است که به پیشگیری از التهاب کمک کند.مصرف سیر کهنه به شکل کپسول می‌تواند موثرتر از جویدن حبه‌های سیر باشد و البته قورت دادن آن نیز راحت‌تر است.

ماده غذایی نجات‌بخش

در بسیاری از دستورالعمل‌های غذایی در سراسر جهان «سیر» از جایگاه ویژه‌ای به‌عنوان یکی از مواد تشکیل‌دهنده اصلی برخوردار است. سیر از عطر و طعمی قوی و تند برخوردار است و می‌تواند تقریبا عطر و طعم هر غذایی را بهبود ببخشد.این در شرایطی است که فواید و خواص سلامت سیر به واقع شگفت‌انگیز هستند. اخیرا، پژوهشگران تایید کرده‌اند که سیر توانایی نابودی ابرباکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک را دارد که سالانه جان افراد بسیاری را می‌گیرد.مطالعات مختلف نشان داده‌اند که سیر می‌تواند به آرامش و گشاد شدن سرخرگ‌ها، پیشگیری از لخته شدن خون، بهبود گردش خون و کاهش کلسترول کمک کند. اما یک مشکل وجود دارد. «آلیوم» ماده فعال موجود در سیر، به‌راحتی توسط دستگاه گوارش انسان شکسته نمی‌شود. اما سیر کهنه می‌تواند گزینه بهتری باشد زیرا جذب آن راحت‌تر صورت می‌گیرد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.