انتخاب تاریخ:   /  /   
ارسال سوژه کانال تلگرام اینستاگرام سالنامه آرمان منتشر شد نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آرمان ملی شماره 63 آرمان ملی شماره 62 برلیان نت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
نکاتی در مورد ویتامین A
بهترین و بدترین غذاها برای شام
دلایلی برای مصرف دانه‌ کدو تنبل
پیاز و کاهش‌خطر‌سرطان
بهترین غذاهایی که از قلب محافظت می‌کنند
خوراکی‌های سرشار از پروتئین
فواید تغذیه‌ای خرما
ناشتایی‌های ممنوعه
بیماری‌هایی که با نوشیدن آب قابل کنترل هستند
میوه‌های چربی‌سوز
نکات کلیدی تغذیه‌ای
پروتئین‌های گیاهی
فواید پزشکی میوه‌ها و سبزیجات
خوراکی‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی
پیامدهای مصرف فیبر ناکافی
خوراکی‌هایی که موجب سردرد می‌شوند
خوراکی‌های دارای ویتامین C بیشتر
گرمک یک میوه خوشمزه
غذاهای آرامبخش برای عصبانی‌ها
همه خواص تخمه آفتابگردان
دلایل نیاز به کلسیم
نشانه‌های هشدار‌دهنده اولیه فقر آهن
«شوید» سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
فواید برخی سبزیجات خام
راهکارهای طبیعی برای تقویت بینایی
ریه سالم با تغذیه
تغذیه مناسب پادزهری برای سرطان
همه مزایای سبزی «تره»
فواید سلامت مصرف یک سیب در روز
خواص فوق‌العاده تربچه سیاه
مواد غذایی سرشار از کلسیم
همه خواص بامیه
همه خواص تمبرهندی
تغذیه درمبتلایان به فشارخون  بالا
کنترل اشتها با مصرف این مواد غذایی
خوراکی‌هایی برای تسکین درد
همه فواید تمشک سیاه
مروری بر خواص کره بادام‌زمینی
غذاهای مناسب کبد
حفظ سلامت استخوان‌ها
تاثیر ترس بر سلامت انسان
همه خواص مرکبات
تقویت سیستم‌ایمنی با زنجبیل
غذاهای حاوی منیزیم
همه خواص فلفل دلمه‌ای
فواید فلفل و زردچوبه برای سلامتی
خوراکی‌هایی برای مقابله با فشارخون بالا
فواید سلامتی برنج قهوه‌ای
غذاهایی سرشار از کلسترول بد
آنتی‌اکسیدان‌ها چطور از بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند؟
بیشتر
کد خبر: 87405 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ - 14:58
فواید فلفل و زردچوبه برای سلامتی

فواید فلفل و زردچوبه برای سلامتی

آرمان-هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک می‌کنند. این دو ادویه می‌توانند از مغز در برابر بیماری‌های گسترده‌ای مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند.زردچوبه که به آن ادویه‌ طلایی نیز می‌گویند از ادویه‌های بسیار پرکاربرد در آشپزی است که سابقه‌ بسیار طولانی در طب سنتی نیز دارد چون دارای خواص ضدالتهابی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضدعفونی کنندگی است. فلفل سیاه نیز فواید فراوانی دارد.

پیشگیری از سرطان

ترکیب فلفل سیاه و زردچوبه به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند. کورکومین که عنصر اصلی زردچوبه است با نابود کردن سلول‌های سرطانی نقش مهمی در بدن دارد.خاصیت ضد سرطانی زردچوبه به‌طور موثر می‌تواند سلول‌های سرطانی سینه، معده و روده بزرگ و همچنین سلول‌های سرطان خون را از بین ببرد.

 

 

کمک به گوارش

هم فلفل سیاه و هم زردچوبه دسترسی زیستی آنزیم‌های گوارشی در روده را تقویت می‌کنند که باعث می‌شود بدن، سریع‌تر و راحت‌تر بتواند غذا را هضم کند.مطالعات گوناگونی دریافته‌اند هر دوی این ادویه‌ها می‌توانند از اسپاسم‌ها و نفخ‌ها کم کنند. زردچوبه و فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود از التهاب روده کم می‌کنند و از این طریق نیز به گوارش کمک می‌کنند.

 

کمک به حافظه

هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک می‌کنند. این دو ادویه می‌توانند از مغز در برابر بیماری‌های گسترده‌ای مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند.

 

 

کنترل چاقی

ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه و زنجبیل در آبگرم و نوشیدن آن در صبح برای چربی‌سوزی مفید است و سوخت و ساز را تقویت می‌کند.زردچوبه و فلفل سیاه در ترکیب با هم می‌توانند با کلسترول بالا، چاقی و دیابت نیز مبارزه کنند.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.