انتخاب تاریخ:   /  /   
ارسال سوژه کانال تلگرام اینستاگرام سالنامه آرمان منتشر شد نخستین کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آرمان ملی شماره 63 آرمان ملی شماره 62 برلیان نت
سلامت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
خوراکی‌های سالم برای کمک به ترک سیگار
هندوانه از فواید تا عوارض
کنترل فشارخون با میوه‌های تابستانی
خوراکی‌هایی برای دیابتی‌ها
خوراکی‌هایی که باعث جوش می‌شوند
استفاده از غذاهای سالم و مغذی
راهکارهایی برای سلامت قلب
کیوی، سرشاراز مواد مغذی
نکاتی در مورد سیب‌زمینی
جلوگیری از خشکی پوست با تغذیه
خواص مهم آلو برای سلامتی
راهکارهای تعامل با بچه‌های بدغذا
بهترین خوراکی‌ها برای پوست
10 ماده غذایی که کلسیم بالایی دارند
عوارض مصرف بیش‌ از حد گوجه‌فرنگی
تغذیه مناسب برای کودکان
کودکان و مصرف تخم‌مرغ
خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان
محافظت در برابر سرطان با کلم بروکسل
کنترل فشارخون با این خوراکی‌ها
مشکلات گوارشی مرتبط با روزه
تقویت سیستم‌ایمنی با پیازچه
غذاهایی که باعث بروز «جوش» می‌شوند
مواد غذایی مفید برای افراد بالای ۵۰ سال
این غذاها را هنگام سرگیجه مصرف نکنید
خوراکی‌های رقیق‌ کننده خــون
مواد غذایی مضر برای مغز
خوراکی‌های سرشار از ویتامین C
بهبود عملکرد مغز با آب‌ هویج
آشنایی با سبزیجات کم قند
خوراکی‌های ممنوعه در صبحانه
همه خواص تره‌فرنگی
آسپرین‌های طبیعی و گیاهی
غذاهایی که موجب اختلال در ‌خواب می‌شوند
غذاهایی برای پوست
نکاتی در مورد ویتامین A
بهترین و بدترین غذاها برای شام
دلایلی برای مصرف دانه‌ کدو تنبل
بهترین غذاهایی که از قلب محافظت می‌کنند
تغذیه و سلامت دهان و دندان
خوراکی‌های سرشار از پروتئین
ناشتایی‌های ممنوعه
نشانه‌های مهم پیش‌دیابت
بیماری‌هایی که با نوشیدن آب قابل کنترل هستند
خواص بادام‌زمینی برای سلامتی
پیاز و کاهش‌خطر‌سرطان
موادغذایی مفید برای بدن
خواص باورنکردنی فلفل‌ قرمز
فواید تغذیه‌ای خرما
بیشتر
کد خبر: 87405 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ - 14:58
فواید فلفل و زردچوبه برای سلامتی

فواید فلفل و زردچوبه برای سلامتی

آرمان-هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک می‌کنند. این دو ادویه می‌توانند از مغز در برابر بیماری‌های گسترده‌ای مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند.زردچوبه که به آن ادویه‌ طلایی نیز می‌گویند از ادویه‌های بسیار پرکاربرد در آشپزی است که سابقه‌ بسیار طولانی در طب سنتی نیز دارد چون دارای خواص ضدالتهابی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضدعفونی کنندگی است. فلفل سیاه نیز فواید فراوانی دارد.

پیشگیری از سرطان

ترکیب فلفل سیاه و زردچوبه به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند. کورکومین که عنصر اصلی زردچوبه است با نابود کردن سلول‌های سرطانی نقش مهمی در بدن دارد.خاصیت ضد سرطانی زردچوبه به‌طور موثر می‌تواند سلول‌های سرطانی سینه، معده و روده بزرگ و همچنین سلول‌های سرطان خون را از بین ببرد.

 

 

کمک به گوارش

هم فلفل سیاه و هم زردچوبه دسترسی زیستی آنزیم‌های گوارشی در روده را تقویت می‌کنند که باعث می‌شود بدن، سریع‌تر و راحت‌تر بتواند غذا را هضم کند.مطالعات گوناگونی دریافته‌اند هر دوی این ادویه‌ها می‌توانند از اسپاسم‌ها و نفخ‌ها کم کنند. زردچوبه و فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود از التهاب روده کم می‌کنند و از این طریق نیز به گوارش کمک می‌کنند.

 

کمک به حافظه

هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک می‌کنند. این دو ادویه می‌توانند از مغز در برابر بیماری‌های گسترده‌ای مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند.

 

 

کنترل چاقی

ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه و زنجبیل در آبگرم و نوشیدن آن در صبح برای چربی‌سوزی مفید است و سوخت و ساز را تقویت می‌کند.زردچوبه و فلفل سیاه در ترکیب با هم می‌توانند با کلسترول بالا، چاقی و دیابت نیز مبارزه کنند.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.